Yritys

Olas – koteja pohjoisen puusta

Olas tekee pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille kompakteja pientalokoteja, joissa huolellinen suunnittelu ja laadukas rakennustyö kohtaavat. Kaikissa rakentamissamme kodeissa isot ikkunat tuovat luonnonvaloa korkeisiin huoneisiin. Hyödynnämme neliöt tehokkaalla tavalla, jolloin koti mahdollistaa mutkattoman arjen ja vastaa vaihteleviin tarpeisiin.

Tekemisemme perustalla olevat arvot ovat rehellisyys, luottamus ja laatu. Nämä johtavat siihen, että asiakas on tyytyväinen ja saamme tehdä kauniita koteja pääkaupunkiseudun asukkaille pitkälle tulevaisuuteen.

Olaksen tarina

Olas tarkoittaa uraa, joka tuo suuntavakautta suksen pohjassa. Vakaasti kasvava rakennusyhtiö Olas Group (aiemmin nimellä Conmest) sai alkunsa vuonna 2017, kun kolme melkein sukulaismiestä totesi, että pääkaupunkiseudun keskeisillä paikoilla on voimakas tarve laadukkaille pientaloasunnoille.

Yrityksen olemassaolon syyksi asetettiin laadukkaiden perheasuntojen rakennuttaminen pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille. Alusta asti oli selvää, että tehtävässä onnistuminen edellyttää ahkeraa ja idearikasta tiimiä, luotettavia kumppaneita ja kykyä löytää tonttimaata sieltä, missä asiakkaat haluavat arkeaan elää.

Rakennusmateriaaliksi valittiin puu. Havupuu kasvaa suomalaisessa metsässä 60-120 vuotta kunnes päätyy sahojen ja tehtaiden kautta Olaksen työmaille.

Kun muuttolaatikot nostetaan ensimmäistä kertaa pääovesta sisälle, muuttuu talo kodiksi. Siinä tehtävässä pohjoisen puu saa tulevina vuosikymmeninä palvella kaikenlaisia perheitä: säältä suojaten ja hiiltä sitoen, rikkaita elämänpolkuja ihmetellen.

Uusi nimi, sama suunta

Conmestin nimi vaihdettiin Olas Group Oy:ksi heinäkuussa 2021. Nimenvaihdoksella haettiin selkeyttä, mikään muu ei muutu. Pohjoisen puusta rakennettavat kodit tehdään jatkossakin alkuperäisen yritystunnuksen alla, kolmen A:n luottoluokituksella.

Kyllästyimme selittämään yrityksen nimeä asiakkaillemme ja kumppaneillemme kirjain kirjaimelta. Olas on ura, joka antaa suksen pohjassa suuntavakautta. Yhtä lailla suuntavakaasti kasvaa yhtiömme: sitoutuneen tiimin voimin, hyviä kumppaneita arvostaen, ratkaisut huolella punniten, jotta asiakkaamme saa laadukkaan kodin.

Olaksen liikevaihtoennuste vuodelle 2022 on noin 20 miljoonaa euroa. Yhtiön tavoitteena on rakentaa seuraavien viiden vuoden aikana uusi pientalokoti vähintään kolmellesadalle perheelle pääkaupunkiseudulla.