Haluatko tutustua kohteeseen tarkemmin? Lataa kattava materiaalipakettimme!

Vapaat asunnot

Helsingin Itä-Pakilassa sijaitsevan rivitaloasunnon pohjapiirros.


3-4h+kt+s+var – VH. 394 900 € 
VAPAA

Olas Grouping Helsingin Itä-Pakilassa sijaitsevan kohteen B asunnon pohjapiirros.


3-4h+kt+s+var – VH. 379 900,00 € 

VAPAA

Helsingissä Itä-Pakilassa sijaitsevan Asunto Oy Helsingin Kalliopääskyn C asunnon pohjapiirros. Kolme makuuhuonetta ja katettu terassi.


3-4h+kt+s+var – VH. 399 500,00 € 

VAPAA


Miten toimin, mikäli haluan varata asunnon nyt?

i1

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntö kohteeseen ja varmista oikeus ostaa haluamasi asunto.

i2

Tapaaminen

Myyjämme ottaa yhteyttä tapaamista varten. Tapaaminen ei sido vielä sinua mihinkään.

i3

Varaus

Varaamalla asunnon asunto korvamerkataan sinulle virallisesti.

i4

Kauppakirjat

Valmistelemme kauppakirjan, jonka hyväksyt sähköisesti. Näin kaupat käyvät helposti.

i5

Yksilöllinen ilme

Pääset suunnittelemaan kohteen oman toiveesi mukaiseksi mm. materiaalivalintojen osalta.

Ennakkomarkkinointihinnasto

Huoneisto

Huoneistoselitelmä

Asuinpinta-ala

KauppahintaLainaosuusVelaton hintaArvioitu hoitovastike/kk*

Arvioitu tontin

lunastushinta**

Arvioitu tontin

vuokravastike***

A

3-4h+kt+s+var

94,5 m2 

159 208,64 €

235 691,36 €

394 900,00 €

240,98 €

166 989,03 €

747,21 €

3-4h+kt+s+var

94 m2 

145 455,68 €

234 444,32 €

379 900,00 €

239,70 €

166 105,49 €

743,25 €

C

3-4h+kt+s+var

94 m2 

166 455,00 €

234 444,32 €

399 500,00 €

239,70 €

166 105,49 €

743,25 €

Maksuehdot:

10 % kauppahinnasta kaupanteon hetkellä
15 % kauppahinnasta, kun perustusten valu on aloitettu
25 % kauppahinnasta, kun elementtiasennus on aloitettu
10 % kauppahinnasta, kun väliseinien pystytys on aloitettu
20 % kauppahinnasta, kun kiintokalusteasennukset on aloitettu
20 % kauppahinnasta, kun asunnon hallinta luovutettavissa ostajalle
Viivästyskorko 7

Alustavat vastiketiedot:
*Hoitovastikearvio 2,55 €/m2/kk: (sis. lämmitys, kirjanpito, vakuutus, jätehuolto, kiinteistövero , kaapeli TV: n ja taloyhtiön yhteisten tilojen sähkön). Tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Vastikkeen laskentaperusteena huoneistoala.
 
**Tontin lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin 1951:10=100. Lunastushinnan määrittämiseksi lunastushinnan perustasoa tarkistetaan vuosittain ennen määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksinä on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Kauppahinta tarkistetaan vastaamaan sitä muutosta, joka indeksissä on tapahtunut perusindeksin ja tarkastusindeksin välillä. Tontin lunastushinnan perustaso on joulukuu 2021 indeksiluku (2049). Tämän hetken tontin lunastushinta arvioitu joulukuu 2021 indeksiluvulla. Lunastushinnan perustasoa ei kuitenkaan koskaan tarkisteta alaspäin, vaikka tarkistusindeksiluku olisi perusindeksilukua pienempi. Tontin lunastuksesta aiheutuu tontin lunastajalle 1250 € kulu joka suoritetaan tontin omistajalle lunastuksen yhteydessä. Tarkemmat tiedot tontin lunastusehdoista löytyy kohteen maanvuokrasopimuksesta ja esisopimuksesta, jotka toimitetaan kauppakirjan liitteenä. Tontin omistaa Rantanplan Oy.
 
*** Tontin vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksii n 1951:10=100. Vuokrahinnan määrittämiseksi vuokrahinnan perustasoa tarkistetaan kulloinkin käyttäen joulukuun 2021 indeksilukua (2049). Vuokraa tarkistetaan vuokralaskun kirjoitushetkellä siten, että perusvuokraa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa. Tontin vuokra tarkistettu joulukuu 2022 indeksilukua käyttäen (2236). Tarkemmat tiedot tontin vuokra ehdoista löytyy kohteen maanvuokrasopimuksesta, joka toimitetaan kauppakirjan liitteenä.
 
Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana hallinnon luovutuksen jälkeen 10,24 €/m2/kk. Vastikkeen laskentaperusteena huoneistoala. Vastike tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa.
 
Rahoitusvastikearvio lyhennysten alkaessa 19,27€/m2/kk Vastikkeen laskentaperusteena huoneistoala. Vastike tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa.
 
Rahoitusvastiketta, joka sisältää myös lyhennyksen, ryhdytään perimään noin 6 kuukautta ennen lyhennysajankohtaa.
 
Vesimaksuennakko 21 €/kk/henkilö, mittaus huoneistokohtaisesti. Vesimaksu tasataan määräajoin vastaamaan todellista kulutusta vastaavaksi.
 
Sähkön mittaus huoneistokohtaisesti.
 
Tuleva RS kohde.
 

Varmista oikeutesi varata asunto!

Asunnot varataan ja myydään yhteydenottojärjestyksessä. Täytä lomake nyt ja varmista oikeutesi varata asunto. Lomakkeen lähettäminen ei sido vielä mihinkään.

Kasvokuva Olas Groupin myyntipäällikkö Kimmo Koposesta.

Kimmo Koponen

Myyntipäällikkö

Olen kiinnostunut asunnon varaamisesta! 

Sinustako itäpakilalainen?

Itä-Pakila on  haluttu, pientalovaltainen asuinalue noin 9 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Tuusulantien ja Kehä I:n läheisyyden ansiosta kulkuyhteydet ovat täältä erinomaiset neljään eri ilmansuuntaan. Bussin kyydissä pääset puolen kilometrin päästä suoraan Kamppiin. Pukinmäen ja Oulunkylän juna-asemat (2,8 ja 2,9 km) ovat kätevästi Kehäradan varrella. Myös pyörätieverkostot ovat Itä-Pakilassa ja naapurialueilla erinomaiset.

Helsingin Kalliopääskyn asukkaana pääset nauttimaan kätevistä lähipalveluista joka päivä. Päiväkoteja löytyy As. Oy Helsingin Kalliopääskyn läheltä useita, ja upouusi Metsolan ala-asteen koulu on vain 1,2 kilometrin päässä. Ruokakauppoja löytyy reilun kilometrin säteeltä kaksi, ja lähikirjasto (850 m) on sekin kävelymatkan päässä. Suurempia ostoksia varten Kauppakeskus Kaaren (4,1 km) Prismaan ja erikoisliikkeisiin pääsee autolla muutamassa minuutissa.

Sinustako itä-pakilalainen?

Itä-Pakila on haluttu, pientalovaltainen asuinalue noin 9 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Tuusulantien ja Kehä I:n läheisyyden ansiosta kulkuyhteydet ovat täältä erinomaiset neljään eri ilmansuuntaan. Bussin kyydissä pääset puolen kilometrin päästä suoraan Kamppiin. Pukinmäen ja Oulunkylän juna-asemat (2,8 ja 2,9 km) ovat kätevästi Kehäradan varrella. Myös pyörätieverkostot ovat Itä-Pakilassa ja naapurialueilla erinomaiset.

Helsingin Kalliopääskyn asukkaana pääset nauttimaan kätevistä lähipalveluista joka päivä. Päiväkoteja löytyy As. Oy Helsingin Kalliopääskyn läheltä useita, ja upouusi Metsolan ala-asteen koulu on vain 1,2 kilometrin päässä. Ruokakauppoja löytyy reilun kilometrin säteeltä kaksi, ja lähikirjasto (850 m) on sekin kävelymatkan päässä. Suurempia ostoksia varten Kauppakeskus Kaaren (4,1 km) Prismaan ja erikoisliikkeisiin pääsee autolla muutamassa minuutissa.

Monipuoliset palvelut ja kulkuyhteydet

Asunto Oy Helsingin Kalliopääsky sijaitsee Helsingin Itä-Pakilassa rauhallisella pientaloalueella lähellä keskuspuistoa ja Palo-heinän liikuntamahdollisuuksia. Koulut, päiväkodit, terveysasema ja lähikaupat ovat kävelyetäisyydellä. Liikenneyhteydet muiden palveluiden ääreen esimerkiksi kauppakeskus Jumboon tai Helsingin keskustaan Kehä 1:stä ja Tuusulanväylää pitkin ovat erinomaiset. Vuonna 2023 avautuva Raide-Jokerin pika-raitiotie parantaa Itä-Pakilan saavutettavuutta vielä entisestään.

• Metsolan ala-aste n. 1,1 km
• Pakilanpuiston koulu n. 1,5 km
• Oulunkylän yhteiskoulu ja lukio n. 2,2 km
• Päiväkoti Haltia n. 700 m
• Päiväkoti Tammi n. 1,1 km
• Päiväkoti Havukka n. 1,3 km
• Päiväkoti Valkea n. 1,7 km

• Alepa Tuomarinkylä n. 900 m
• K-Market Pikkusisko n. 1,1 km
• K-Supermarket Torpparinmäki n. 1,8 km
• Tammiston monipuoliset liikkeet n. 4 km
• K-Citymarket Tammisto n. 4 km
• Kauppakeskus Jumbo n. 6,5 km

• Lähellä Tuusulanväylää ja Kehä 1, joilta erinomaiset kulkuyhteydet
• Bussilla keskustaan n. 40 minBussilla Jumboon n. 30 min
• Raide-Jokerin Teininpuiston pysäkki (liikennöinti alkaa 2024) n. 2,6 km 

• Pakilan Musiikkiopisto n. 450 m
Paloheinän hiihtoladut n. 1,9 km 
Vantaanjoen ulkoilualueet n. 1,4 km 
Pakilan uimaranta n. 1,4 km
Tuominkylän ratsastustallit n. 2 km 
Paloheinä Golf n. 1,9 km 
Oulunkylän liikuntapuisto n. 2,2 km 
Haltialan kotieläintila n. 4,7 km 
Viihdekeskus Flamingo n. 6,3 km 

• Paloheinän terveyskeskus n. 750 m 
• Paloheinän neuvola n. 750 m 
Paloheinän kirjasto n. 850 m

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi jo tänään, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Itä-Pakilaan valmistuu aika harvoin uutta. Nyt kannattaa toimia, jos jokin As. Oy Helsingin Kalliopääskyn asunnoista kiinnostaa!

Kalustus ja materiaalit

Kalliopääsky on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on vinyylilankkulattia. Suomalaisessa Puustellin keittiössä valtaosa kalusteistaon integroituja.

Saat vaikuttaa kotisi ilmeeseen paljon. Pääset tekemäänvalintoja ammattilaisten muodostamasta, tyylikkäästä ja korkealaatuisesta pintamateriaalien ja kiintokalusteiden vakiovalikoimasta. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä lisähinnasta monia valintoja myös vakiovalikoiman ulkopuolelta. Näin kodistasi tulee sellainen, jossa viihdyt! 

Helsingin Kalliopääsky -kohteen valkea I-muotoinen keittiö ja 6 hengen ruokapöytä sekä suuret ikkunat takapihalle. Havainnekuva.


Asunnot on suunniteltu tyylikkäillä ja laadukkailla materiaaleilla

Keittiö

Korkealaatuisessa, käytännöllisessä Puustellin keittiössä on vakiona mm.integroidut astianpesukone, kalusteisiin sijoitettu uuni ja induktioliesi. Yksilöllisiä muutostoiveita on monelta osin mahdollista toteuttaa Puustellin kalustesuunnittelijan kanssa.

Kaapisto ja pöytätasot

Pöytätaso: Työpöytälaminaatti 20 mm
Kaapisto: Puustelli, valkoinen runko, valkoiset ovet
Välitila: Satiini valkoinen alumiinikomposiitti

Koneet

Electrolux integroitu astianpesukone KEAF7200L
Electrolux jääkaappipakastin KNT5NF33W3
Electrolux liesitaso HOI630MF
Electolux liesituuletin LFP416X
Electrolux monitoimiuuni CKB100X

Kuva keittiön kallionharmaasta altaasta. Allas on Olas Groupin kohteessa Helsingin Kalliopääsky. Oras Safira hana valkoisella taustalla.

Kylpyhuone ja sauna

Yksilöllisen suunnittelupalvelumme avulla voit valita haluamasi pintamateriaalit laajasta valikoimastamme.

Lattia......................Laatta 10x10, 6 vaihtoehtoa 
Seinät.....................Laatta 30x60, kiiltävä tai matta valkoinen
Valaistus.................Led-yleisvalaistus
Saunan lasiseinä.....Kirkas
Lauteet...................Lauteet tervaleppää, kiuasupotus

Oras Nova sadesuihku ja Harvian kiuas valkoisella taustalla.

WC ja kodinhoitohuone

Yksilöllisen suunnittelupalvelumme avulla voit valita haluamasi pintamateriaalit laajasta valikoimastamme.

Kaapit.....................Puustelli, valkoinen runko 
Pyykkihuolto...........Varaus pyykinpesukoneelle
Erillis-wc:n hana.....Oras Safira Bidetta

Näytetään kolme erilaista kylpyhuoneeseen liittyvää asiaa eli wc-istuin, hana ja lattialaatta.

Helsingin Kalliopääsky -kohteen valkea I-muotoinen keittiö ja 6 hengen ruokapöytä sekä suuret ikkunat takapihalle. Havainnekuva.

Piha

Jokaisella huoneistolla on osittain pensasaidoin rajattu oma piha, missä leikkiä tai harrastaa. Suojaisalla lasitetulla terassilla voi vaikka rentoutua omassa rauhassaan tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Jokaisella huoneistolla on kattamaton autopaikka, joka on varustettu lämmitystolpalla. Autopaikoilla on varaus 11 kW sähköauton latausasemalle, joka on hankittavissa lisähinnasta. 

Helsingin Itä-Pakilassa sijaitsevan rivitalokohteen asemapiirros.

Pieni farkkupukuinen lapsi leikkimässä hiekkalaatikolla takapihalla. Vanhemmat katselevat leikkiä.

Maalämpökodissa on pienet asumiskustannukset

Kalliopääskyssä jokainen huoneisto lämpenee ekologisesti maalämmöllä. Maalämpö on uusiutuvaa, maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Sähköä tarvitaan vain siihen, että maalämpöpumppu siirtää lämmön maaperästä lämmitettävään huoneistoon, mikä tulee edulliseksi. 

Poistoilmalämpöpumppuun verrattuna maalämmön tuoma säästö on noin 40 % ja suoraan sähkölämmitykseen verrattuna noin 65 %*. Vuosi-tasolla kustannushyöty voi olla lämmitysmuodosta ja sähkön hinnasta riippuen helposti jopa tuhansia euroja. 

Koska sähkösopimus on huoneistokohtainen, jokainen huoneisto vastaa omista sähkökuluistaan. Energiakustannuksia voi entisestään pienentää lisähinnasta aurinkopaneeleilla, sillä huoneistoilla on aurinkopaneeli-varaukset. 

*Lähde: Motivan pientalon lämmitystapojen vertailulaskuri. 90 m² pientalo, 3 asukasta, kulutus 11640 kWh/a. 

Olas Groupin kohteen energiatodistus, jossa tieto, että asunto on A-luokkaa.

Isä ja vauva kuvattuna takaapäin. Isä pitää vauvaa sylissä ja he katsovat yhdessä ulos ikkunasta.

Lataa kohteen kattava materiaalipaketti.

1. Esite 
2. Ennakkomarkkinointihinnasto 
3. Yhtiöjärjestys
4. Kalustekuvat ja kalusteluettelo
5. Olas kysymyksiä ja vastauksia
6. Rakennustapaselostus
7. Rakennuspiirustukset
8. Energiatodistus

Asunto Oy Helsingin Kalliopääskyn asuntoesitteen kansi.
cover3