Rekry

Olas on vuonna 2017 perustettu rakennusalan kasvuyhtiö, joka rakennuttaa vuosittain kymmeniä rivi- ja paritalokoteja pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille. Kuluvan vuoden liikevaihtoennusteemme on noin 20 miljoonaa euroa. Työllistämme suoraan noin kymmenen henkilöä ja kumppaniverkostomme kautta kymmeniä. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan Suomen vahvimpiin yrityksiin. Mikä tärkeintä, meillä on pilkettä silmäkulmassa.

Toiminnan kasvaessa haemme uusia työkavereita.

Työnjohtaja tai Vastaava työnjohtaja

Korkeatasoinen työnjohto kuuluu Olaksen rakennustoiminnan kulmakiviin. Rakentamistyö tehdään kumppaniyritystemme toimesta, mutta aikataulutus ja laadunvalvonta ovat Olakselle strategisia painopistealueita, joista vastaamme aina itse. Lisäksi haluamme varmistaa, että Olaksen rakennustyömaa on turvallinen ja viihtyisä työympäristö. Haemme nyt nuoreen mutta kokeneeseen tuotantotiimiimme työnjohtajaa tai vastaavaa työnjohtajaa. 

Jos olet vielä urasi alussa oleva lupaus, voit aloittaa meillä työnjohtajan tehtävässä ja saavuttaa ohjauksessamme vastaavan työnjohtajan pätevyyden tulevina vuosina. Jos sinulla taas on jo VTJ:n paperit, saat kyseiset vastuut ensimmäisestä työmaasta lähtien.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on soveltuva, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus, ja mielellään työkokemusta asuntorakentamisen työnjohtotehtävistä. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta johdollasi rakentamisen laatu on kohdillaan myös pienissä yksityiskohdissa. Arvostamme vankkaa ammattitaitoa, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy halua kantaa vastuuta ja motivaatiota kehittyä työssäsi.

Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti ja virheitäkään ei pelätä. Olaksella arvostetaan sitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa eikä iltaisin ja viikonloppuisin tarvitse työasioita murehtia. Voit vaikuttaa siihen, miten aikataulutat työsi, pääasia että ne tulevat tehtyä. 

Olakselta saat rennot ja positiiviset työkaverit, laadukkaat työvälineet ja viihtyisät toimitilat, avaimet hyvin varustetulle kuntosalille, mahdollisuuden koko firman yhteiselle palkintomatkalle Islantiin ja paremman palkan kuin nykyisessä työssäsi.

Kiinnostaako? Soita tuotantojohtaja Anna Junttila Costalle, p. 040 704 1671.

Projektipäällikkö

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta, olet ikään kuin omien rakennusprojektiesi toimitusjohtaja. Johdat kohteiden suunnittelua, hankit rakennusluvan, rakennat budjetin ja hoidat isommat hankinnat. Sinua avustaa päivittäisissä asioissa projektisihteeri ja muu Olaksen tiimi.

Menestyt tehtävässä, kun sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään useiden vuosien kokemus rakennusalalta. Olet analyyttinen, hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia ja viet projekteja määrätietoisesti eteenpäin. Ymmärrät eurojen päälle ja osaat käyttää exceliä. Olet viestinnässäsi selkeä ja saat osapuolet tekemään parhaansa, puhaltamaan yhteen hiileen. 

Arvostamme aiempaa kokemustasi, jota hyödyntämällä pääset vaikuttamaan yrityksemme toimintatapoihin ja suuntaan. Tärkeintä kuitenkin on, että koet innostusta ja motivaatiota projektipäällikön tärkeään rooliin.

Pyrimme Olaksella siihen, että työt saadaan hoidettua ns. virka-aikana. Suhtaudumme muutoksiin avoimin mielin ja pyrimme jatkuvasti kehittymään ja kehittämään toimintaamme, jotta työ sujuisi mukavasti ja jokainen käyttäisi aikansa merkityksellisiin asioihin. Suurten ajattelijoiden sanoin: viisas pääsee vähemmällä ja keep it stupid simple! 

Rakennamme ansaintamallin, joka on varmasti kiinnostava ja motivoi yhtiömme kannalta keskeisten mittareiden toteutumiseen. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Lisätiedot ja hakemukset

Kysy lisätietoja tai jätä vapaamuotoinen hakemuksesi: Henri Kajula, p. 045 631 6186, henri.kajula@olas.fi