Asunto Oy Peikonranta

Paloheinään Tuohustielle valmistuu huhtikuuhun mennessä kolme valoisaa, yksitasoista rivitalohuoneistoa. Lue lisää alta!

Sinustako paloheinäläinen?

Muuttaisitko Paloheinään? Moni, moni helsinkiläinen muuttaisi enemmän kuin mielellään.

Pientalovaltaisella kaupunginosalla on vahva maine laadukkaana asuinalueena, jossa on luontoa (Keskuspuisto), lähipalelvuja (koulut, päiväkodit, kirjasto, kaupat, terveyspalvelut ja liikuntatilat), yhteisöllistä pikkukaupunkitunnelmaa ja vanhan ajan naapuriapua.

Ja sitä jotakin. Ehdottomasti sitä jotakin!

Yksi Paloheinän valteista on alueen keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla. Täältä on todella helppo liikkua töihin ja  muihin menoihin, olipa matka sitten Helsingin keskustaan, Vantaalle, Espooseen tai kauemmas. Myös pyörällä pääsee helposti naapurikaupunginosiin Länsi-Pakilaan, Torpparinmäkeen, Tuomarinkartanoon ja Itä-Pakilaan. Haltialan ulkoilualueita unohtamatta!

Paloheinän asuntojen hintakehitys on pitkään ollut oikein suotuisaa. Tervettä kehitystä tukee osaltaan myös noin 3 kilometrin päässä arviolta 2024 aloittava Raide-Jokeri. Pikaratikan myötä poikittaisyhteydet Espoon ja Itä-Helsingin suuntaan nopeutuvat pian entisestään.

Koulut ja päiväkodit
• Paloheinän ala-aste: 1,3 km
• Pakilan ylä- ja ala-aste: 1,8 km
• Torpparinmäen peruskoulu: 2,4 km
• Oulunkylän lukio 2,9 km
• Päiväkoti Miilu: n. 250 m
• Päiväkoti Kytöniitty: n. 650 m
• Päiväkoti Havukka: n. 1,0 km

Kaupat:
• K-Supermarket Torpparinmäki: n 1,0 km
• S-Market Konala: n. 1,6 km
• S-Market Pakila: 2,2 km
• Pakilan apteekki: 2,2 km
• Lidl Pakila: 3,0 km
• Kauppakeskus Kaari: 5,0 km

Liikenneyhteydet:
• Bussipysäkit alkaen n. 180 m
• Raide-Jokeri n. 3 km
• Oulunkylän juna-asema 4,2 km

Pientalovaltainen, Helsingin keskuspuistoon rajoittuva Paloheinän kaupunginosa Pohjois-Helsingissä tarjoaa rauhallisen elinympäristön, kävelyetäisyydellä sijaitsevat lähipalvelut ja erinomaiset kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Peikonrannan läheltä löytyvät kaikki sujuvan arjen pyörittämiseen tarvittavat palvelut.

Kohde sopii erityisen hyvin ruuhkavuosiaan eläville lapsiperheille mutta oikeastaan kaikille, joille
lähipalvelut kävelyetäisyydellä ovat korkealla prioriteettilistalla.

Vapaa-aika:
•Paloheinä Golf 1,3 km
• Hiihtoladut n. 2,0 km
• Paloheinän pulkkamäki 2,0 km
• Korkee kiipeilypuisto 2,1 km
• Jäähalli 2,2 km
• Padel n. 3 km Julkiset palvelut:
• Paloheinän kirjasto n. 200 m
• Myyrmäen sosiaali- ja terveysasema ..n. 1,1 km

Valon ja tilan tuntua

Paloheinään Tuohustielle Asunto Oy Peikonrantaan rakennettavat kolme valoisaa, yksitasoista rivitalohuoneistoa lämpenevät ekologisesti maalämmöllä.

Tilakäytöltään taidokkaiden 85 m² kahden tai kolmen makuuhuoneen ja 76,5 m² kahden makuuhuoneen kotien isot ikkunat tuovat mukanaan paljon luonnonvaloa avariin tiloihin, joissa sisäkatto nousee noin kolmeen metriin.

Kulkeminen ympäri pääkaupunkiseutua tapahtuu sujuvasti niin autolla, bussilla kuin jatkossa myös raitiovaunulla, kun Raide-Jokeri aloittaa liikennöinnin vuonna 2024. Olisiko tässä sopiva koti sinulle?

Maasta lämpöä, luonnosta valoa

Tiesitkö, että 97 prosenttia asiakkaistamme suosittelisi OLAS-koteja?

Rakennamme Peikonrannan kolme kotia samalla pieteetillä kuin kaikki muutkin kohteemme: luotettavasti, laadukkaasti ja tulevaisuuteen katsoen.

Kaikkiin asuntoihimme tulee vakiona maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, korkea huonekorkeus, suuret ikkunat sekä aurinkopaneelivaraus. Asumiskustannukset ovat kohteissamme uusiutuvan energian ansiosta pienet.
Sisustusmateriaaleilla ja varustelulla tuomme kotisi ilmeeseen näyttävyyttä. Tyylikkään sisustuksen luomista helpottavat esimerkiksi

• n. 3 metrin huonekorkeus
• Puustellin kaapistot
• Keittiön kvartsiset työtasot
• Keittiön 80-prosenttisesti kivestä valmistettu SILGRANIT-allas
• Keittiön valkoinen satiini (satiininkiiltävä?) välitila
• Kylpyhuoneen sadesuihku
• Saunan leveään keskilauteeseen upotettu Harvia Cilindro -kiuas

85 m2 // 3-4h + kt + s

Asunto A //  547 000,00 €
Asunto C
// 579 000,00 €

85 neliön valoisat päätyhuoneistot A ja C ovat toistensa peilikuvat.

Ne voidaan toteuttaa joko kahdella tai kolmella makuuhuoneella. Ylimääräinen makuuhuone voidaan sijoittaa olohuoneen kulmaan, terassin ja pihan puolelle.

Neliöitään suuremman oloisissa asunnoissa on vieras-wc, sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone sekä varasto, johon on käynti sekä sisältä että ulkoa.

85-neliöisissä asunnoissa on tuttuun OLAS-tyyliin huolellisesti suunniteltu, avara ja erittäin valoisa pohjaratkaisu. Lattialämmityksen ansiosta ikkunapinnat on voitu pitää suurina, ja valo saa virrata vapaasti kolmesta suunnasta.

Tyylikkäästi varusteltuun I-keittiöön saa tarvittaessa lisää työ- ja säilytystilaa lisähintaisella saarekkeella.

Kesällä asunnon suosituimmat neliöt löytyvät epäilemättä iltapäiväauringon puoleiselta terassilta ja omalta pikku pihalta.

76,5 m2 // 3h + kt+ s

Asunto B // 499 000,00 €

Peikonrannan B-asunnnossa kaikki tarvittava ja vähän lisääkin on istutettu tyylikkäästi 76,5 neliömetrin avaraan asuntopohjaan.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joista suuremman yhteydessä vaatehuone.

Toinen, isompi vaatehuone löytyy kätevästi eteisestä, minkä lisäksi ulko-oven toiselta puolelta löytyy vielä varasto.

Lisäksi tähän tehokotiin valmistuu erillinen vieras-wc sekä sauna, kylpyhuone ja kodinhoitohuone.

Keittiöön lisää laskutilaa tuo tyylikäs ja käytännöllinen saareke.

Viihtyisästä oleskelu- ja ruokailutilasta on näkymä suojaisalle terassille ja omalle pikku pihalle.

Noin kolmen metrin huonekorkeus tuo lisää tilantuntua. Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa sekä idän että lännen suunnasta.

Myös B-asunnossa on OLAS-tyyliin vesikiertoinen, maalämmöllä toimiva lattialämmitys. Lämmitysmuodon etuja ovat ekologisuus ja ekonomisuus, helpposäätöisyys sekä tasaisesti huoneisiin leviävä lämpö.

Kalustus ja materiaalit

Peikonranta on rakennettu laadukkailla pinta materiaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Toimivat ja turvalliset tilat mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on parketti tai vinyylilankkulattia. Puustellin keittiössä pöytätasot ovat kestävää kiveä, liesi integroituna ja uuni kalusteisiin sijoitettuna. Tarjoamme ammattilaisten muodostaman tyylikkään valikoiman pintamateriaaleja ja kiintokalusteita, joilla kodista voi tehdä sopivan erilaisiin tarpeisiin

Keittiö

Käytännöllisessä keittiössä on vakiona mm. kivitasot, uuni sekä induktioliesi.  Yksilöllisiä muutostoiveita on monelta osin mahdollista toteuttaa kiintokalusteammattilaisen kanssa. 

Kaapisto ja pöytätasot Kaapisto: Puustelli, cashmere matt runko ja ovet,  ylä- ja alakaapeissa lippavedin. Välitila satiini valkoinen alumiinikomposiitti. Pöytätaso: kivi, kvartsi Grey Wave 20mm Koneet Electrolux integroitu astianpesukone KEAF7200L Electrolux, jääkaappipakastin LNT3LE34W2 Galileo Smart 60 BK A600 Induktiotaso/tuuletin Electrolux monitoimiuuni CKB100X

Kylpyhuone ja sauna
Lattia: Laatta 10×10, 6 väriä Seinät: Laatta 30×60, valkoinen
Saunan lasiseinä: Kirkas 
Lauteet: Lauteet isolla alalauteella ja kiuasupotuksella

WC ja kodinhoitohuone
Kaapit: Puustelli, valkoinen runko
Pöytätaso: Laminaattitaso
Pyykkihuolto: Varaus pesutornille
Erillis-wc:n hana: Oras Safira ja bidetta 

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja myynti

Kimmo Koponen
Myyntipäällikkö
p. 050 471 9722
kimmo.koponen@olas.fi

Paloheinään Tuohustielle Asunto Oy Peikonrantaan rakennettavat kolme valoisaa, yksitasoista rivitalohuoneistoa lämpenevät ekologisesti maalämmöllä.

Olas Group Oy
info@olas.fi
Kutojantie 6-8, 02630 Espoo

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Pia Pakalenin kokemuksia Olaksesta

Isot ikkunat tuovat valoa sisään Pia Pakalenin avaraan asuntoon. Olaksen rakentama rivitaloasunto valmistui Tuusulantien kainaloon Pohjois-Helsinkiin elokuussa 2019. Pakalen on tyytyväinen siihen, kuinka Olas piti huolta alihankintaketjustaan ja oli aina tavoitettavissa.

Uutta asuntoa etsiessään Pakalen kävi katsomassa omien laskelmiensa mukaisesti ei ehkä satoja, mutta useampia kymmeniä asuntoja. Olaksen rakentamaa rivitaloasuntoa hän kävi katsomassa ensimmäisen kerran hieman ennen vappua.

– Minua ihastutti tässä asunnossa erityisesti valoisuus ja kolmen metrin huonekorkeus, joka tuo tilaan avaruutta. Pohjaratkaisu vaikutti myös hyvin selkeältä, eikä hukkaneliöitä ole lainkaan, Pakalen muistelee.

– Kun kävin täällä ensimmäisen kerran, oltiin täällä parhaillaan rakentamassa saunaa. Sillon joku taisi sanoa minulle, että täällä me teemme teille kotia. Kun ennen ostopäätöstä tulin vielä tähän pihaan, niin puutarhan rakentajat katsoivat silmiin, tervehtivät ja kertoivat, että me laitamme teille täällä pihaa. Se tuntui luottamusta herättävältä, että ne ihmiset olivat täällä tekemässä minun kotiani, Pakalen hymyilee.

Tärkein asia oli saavutettavuus

Rakennuksen oli alun perin tarkoitus valmistua syyskuussa 2019. Lopulta muuttamaan päästiin kuitenkin jo elokuussa, kuukautta suunniteltua aikaisemmin. Olas ei itse rakentanut, vaan piti huolta alihankintaketjusta. Pakalenin mielestä projekti oli kokonaisuutena oikein onnistunut ja työmaa viimeisen päälle siisti.

– Olas oli aina tavoitettavissa. Missään vaiheessa ei tullut sellaista kiireen tuntua, vaan asiat hoidettiin. Saavutettavuus on se tärkein asia – kun puhelimeen ja sähköposteihin vastataan heti, ei epätietoisuus pääse eskaloitumaan epävarmuudeksi, Pakalen sanoo.

– Minulla on edelleen todella luottavainen olo. Tämä on laadukkaasti rakennettu koti, Pakalen toteaa.

Alihankintaketju hyvässä kunnossa

Olas saa Pakalenilta erityistä kiitosta siitä, kuinka he vastasivat alihankintaketjusta ja sen kunnosta. Olaksen johto oli myös tiiviisti mukana prosessin eri vaiheissa yhdessä asiakkaan kanssa.

– On tänä päivänä iso päätös hankkia asunto pääkaupunkiseudulta. Se on valtava taloudellinen investointi ja satsaus. Sitten sitä tietenkin toivoo, että kaikki menee hyvin ja onnistuu, Pakalen painottaa.

– Yksi tärkeä asia on juuri se, että alihankintaketju oli Olaksella hyvässä kunnossa. He ovat käsittääkseni tehneet töitä näiden alihankkijoiden kanssa pidempään. Se näkyy loppuasiakkaalle niin, että homma toimi, Pakalen summaa.