Kaikki asunnot on nyt myyty!

Asuntopohjat ja varaustilanne

Espoon Atlantiksen E-asunnon pohjakuva.

Asunto E – MYYTY
3h+kt+s , 72 m2 + 8,5m2,
mh.  142 131,43 €,
vh. 349 900,00 € 

Tämä kohde on jo myyty, mutta ei hätää! Uusia kohteita julkaistaan taisaisin väliajoin. Liity postituslistallemme ja vastaanota tiedotteet uusista kohteistamme.

Juha Löppösen kuva

Juha Löppönen
Myyntipäällikkö
p. 044 748 4983
juha.lopponen@olas.fi

Julkaisemme uusia rivi- ja paritalokoteja pääkaupunkiseudulle.
Liity tästä postituslistalle, jotta kuulet ensimmäisenä lisää uusista kohteista:

Mistä kaupungeista etsit asuntoa?

Haluatko tutustua kohteeseen tarkemmin? Lataa kattava materiaalipakettimme!

Tunnetko jo Espoon Riilahden?

Merelliseen Espoon Riilahteen Asunto-osakeyhtiö Espoon Atlantikseen rakennetaan kuusi maalämpökotia pohjoisen puusta. Atlantiksessa voit nauttia luonnonrauhasta, kävelet hetkessä lähikauppaan tai kouluun ja pääset erinomaisilla julkisilla kulkuyhteyksillä helposti ympäri pääkaupunkiseutua. Soukan metroasemalle on vain 900 metriä.

Tilankäytöltään tehokkaiden yksitasoisten kahden tai kolmen makuuhuoneen kotien isot ikkunat tuovat mukanaan paljon luonnonvaloa avariin tiloihin, joissa sisäkatto nousee pääosin kolmeen metriin.

Olisiko tässä koti sinulle?

Riilahti on pieni ja viihtyisä pientaloalue Kaitaan länsiosassa, Soukan ja merenlahden välissä. Kunnalliset ja kaupalliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, samoin uusi metroasema ja kivat, merelliset ulkoilureitit. Alue on aivan valmis, eikä uusia koteja juuri rakenneta.

Haluaisitko sinä asua energiatehokkaasti uudessa, korkealuokkaisesti varustellussa kodissa erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? Lue eteenpäin ja aloita uusi, upea luku merellisessä Riilahdessa!

Asuntoluettelo

Myyntihinnasto

Huoneisto

Huoneisto-

selitelmä

Asuinpinta-ala

Lämmin

varastoala

Kokonais-

lattiaala

KauppahintaLainaosuusVelaton hinta

Arvioitu hoito-

vastike/kk*

Arvioitu tontin

lunastusosuus**

Arvioitu tontin

vuokravastike*** 

Myyntitilanne

E

3h+kt+s 

72 m2 

8,5 m2

80,5 m2

 142 131,43 €

 207 768,57 €  

349 900,00 € 

128,80 € 

122 105,74 € 

478,25 €

Myyty

Alustavat vastiketiedot:

*Hoitovastikearvio 1,6€/m2/kk: vastikkeen laskentaperusteena kokonaislattia-ala (sis. kirjanpito, vakuutus, jätehuolto, kiinteistövero, kaapeli-TV:n ja taloyhtiön yhteisten tilojen lämmityksen). Tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa.

** Tontin lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin 1951:10=100. Lunastushinnan määrittämiseksi lunastushinnan perustasoa tarkistetaan kulloinkin käyttäen marraskuun 2021 indeksilukua (2050) ja tarkistusindeksilukuna lunastuspäivänä tiedossa olevaa viimeksi julkaistua indeksilukua. Lunastushinnan perustasoa ei kuitenkaan koskaan tarkisteta alaspäin, vaikka tarkistusindeksiluku olisi perusindeksilukua pienempi. Tontin lunastusosuuden laskentaperusteena käytetään huoneistoalaa. Tarkemmat tiedot tontin lunastusehdoista löytyy kohteen maanvuokrasopimuksesta, joka toimitetaan kauppakirjan liitteenä. Tontin omistaa OP Tonttirahasto Ky.

*** Tontin vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin 1951:10=100. Vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1 siten, että tarkistusindeksinä on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Uusi vuokra määräytyy tarkistuksen yhteydessä sen muutoksen perusteella, joka indeksissä on tapahtunut perusindeksin ja tarkistusindeksin välillä. Vuokraa ei kuitenkaan alenneta tarkistuksen perusteella, vaikka tarkistusindeksiluku olisi perusindeksilukua alempi. Tämänhetkinen tontin vuokran tarkastusajankohta on ollut 1.1.2022, jolloin indeksiluku on marraskuulta 2021(indeksiluku 2050). Tontin vuokravastikkeen laskentaperusteena käytetään huoneistoalaa. Tarkemmat tiedot tontin vuokraehdoista löytyy kohteen maanvuokrasopimuksesta, joka toimitetaan kauppakirjan liitteenä. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana 7,56 €/m2/kk: vastikkeen laskentaperusteena kokonaislattia-ala. Rahoitusvastikearvio lyhennysten alkaessa 16,17€/ m2/kk: vastikkeen laskentaperusteena kokonaislattia-ala. Rahoitusvastiketta, joka sisältää myös lyhennyksen, ryhdytään perimään noin 6 kuukautta ennen lyhennysajankohtaa. Vesimaksuennakko 21€/kk/henkilö, mittaus huoneistokohtaisesti. Vesimaksu tasataan määräajoin vastaamaan todellista kulutusta vastaavaksi.

Monipuoliset palvelut ja kulkuyhteydet

Asunto Oy Espoon Atlantis sijaitsee Espoon Riilahdessa rauhallisella pientaloalueella lähellä luontoa. Koulut, päiväkodit, terveysasema ja lähikaupat sijaitsevat kävely-etäisyydellä. Soukan metroasemalle kävelee noin kymmenessä minuutissa ja liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua ovat muutenkin erinomaiset.

• Soukan koulu n. 550 m
• Kaitaan koulu n. 2,3 km
• Espoonlahden lukio n. 1,3 km
• Kaitaan lukio n. 2,3 km
• Kastevuoren päiväkoti n. 700 m
• Kaitaniityn päiväkoti n. 1,2 km
• Järvitorpan päiväkoti n. 1,5 km
• Iivisniemen päiväkoti n. 2,2 km

 

• Alepa Soukka n. 500 m
• Apteekki Soukka n. 1 km
• Kaupunkikeskus Lippulaiva n. 2 km
• Kauppakeskus Iso Omena n. 5,3 km

• Bussipysäkit alkaen n. 100 m
• Soukan metroasema (liikennöinti alkaa 2023) n. 900 m
• Kaitaan metroasema (liikennöinti alkaa 2023) n. 2,3 km
• Autolla erinomaiset kulkuyhteydet Länsiväylää pitkin

• Espoon rantaraitti n. 500 m
• Hanikan luontopolku n. 700 m
• Soukan asukaspuisto n. 1 km
• Kuntosali Espoonlahti n. 1,9 km
• Espoonlahden urheilupuisto n. 1,9 km (uimahalli, tekonurmikentät, skeittipuisto, liikuntahalli)
• Hanikan uimaranta n. 2,1 km
• Suomenojan lintualtaat n. 3,7 km

• Soukan terveysasema n. 700 m
• Kirjasto Lippulaiva n. 2,1 km

Reilu säilytystila taipuu moneksi

Atlantis on suunniteltu niin, että säilytys- tai varastotilat eivät lopu kesken. Jokaisen huoneiston yhteydessä on joko yksi tai kaksi erillistä, reilun kokoista lämmintä varastotilaa omilla sisäänkäynneillään. Näihin noin 5-10 m² tiloihin asukas voi sopia itselleen parhaat säilytysratkaisut Puustellin kalustesuunnittelijan kanssa tai hyödyntää monikäyttöisiä tiloja esimerkiksi sähköpyörien latauspaikkana tai harrastustilana. Tilat taipuvat moneen asukkaiden elämäntilanteiden muuttuessa.

Polkupyörä telineessä varaston sisällä.

Varasto, jossa lipasto, kansioita ja huonekasvi. Havainnekuva.

Asunnot on suunniteltu tyylikkäillä ja laadukkailla materiaaleilla

Keittiö

Korkealaatuisessa, käytännöllisessä Puustellin keittiössä on vakiona mm. kivitasot sekä integroidut uuni ja induktioliesi. Yksilöllisiä muutostoiveita on monelta osin mahdollista toteuttaa Puustellin kalustesuunnittelijan kanssa.

Kaapisto ja pöytätasot

Pöytätaso: Kivi, harmaa helmi 30 mm
Kaapisto: Puustelli, valkoinen runko, valkoiset ovet.
Välitila satiini valkoinen alumiinikomposiitti.

Lähikuva keittiön tasosta Olas Groupin kohteesta.

Koneet

Electrolux integroitu astianpesukone KEAF7200L
Electrolux jääkaappipakastin KNT5NF33W3
Electrolux liesitaso HOI630MF
Electolux liesituuletin LFP416X
Electrolux monitoimiuuni CKB100X

Keittiön Oras Safira hana valkoisella taustalla. Kallionharmaa keittiön allas valkoista taustaa vasten.

Kylpyhuone ja sauna

Lattia……………………………………………Laatta 10×10 
Seinät…………………………………………..Laatta 30×60, kiiltävä tai matta valkoinen
Valaistus………………………………………Led-yleisvalaistus
Saunan lasiseinä……………………………Kirkas
Lauteet…………………………………………Lauteet tervaleppää, kiuasupotus

Sadesuihku Oras Nova ja Harvian kiuas valkoista taustaa vasten.

WC ja kodinhoitohuone

Kaapit………………………..Puustelli, valkoinen runko
Pyykkihuolto………………Varaus pesutornille
Erillis-wc:n hana………….Oras Safira ja bidetta

Näytetään kolme erilaista kylpyhuoneeseen liittyvää asiaa eli wc-istuin, hana ja lattialaatta.

Vaalea L-muotoinen keittiö seinää vasten. Keittiön ohessa ruokapöytä ja -tuolit. Katsojaa lähempänä on olohuoneen tuolit ja pöytä.

Piha

Jokaisella huoneistolla on pääasiassa pensasaidoin rajattu, vähintään sataneliöinen oma piha, missä leikkiä tai harrastaa. Suojaisalla katetulla terassilla voi vaikka rentoutua omassa rauhassaan tai viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Taloyhtiön yhteiskäytössä oleva leikkipaikka kutsuu pihapiirin pienimpiä rakentamaan hiekkalinnoja.

Jokaisella huoneistolla on kaksi kattamatonta autopaikkaa, jotka on varustettu lämmitystolpalla ja joihinon lisähinnasta hankittavissa 11 kW sähköauton-latausasemat.

Perhe kuistilla. Perheen äiti istuu tuolilla, isä kuistin portaalla ja lapsi on avannut oven kuistille.

Kalustus ja materiaalit

Atlantis on rakennettu laadukkailla pintamateriaaleilla ja kalustuksessa on keskitytty selkeään muotokieleen sekä käytännöllisyyteen. Tiloihin on luotu arvokkuutta näyttävillä ratkaisuilla. Jokaisessa huoneistossa on parketti tai vinyyli-lankkulattia. Suomalaisessa Puustellin keittiössä valtaosa kalusteista on integroituja ja pöytätasot ovat kestävää kiveä.

Saat vaikuttaa kotisi ilmeeseen paljon. Pääset tekemään valintoja ammattilaisten muodostamasta, tyylikkäästä ja korkealaatuisesta pintamateriaalien ja kiintokalusteiden vakiovalikoimasta. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä lisähinnasta monia valintoja myös vakio valikoiman ulkopuolelta. Näin kodistasi tulee sellainen, jossa viihdyt!

Makuuhuone parisängyllä, jossa puinen sängynpääty. Havainnekuva Olas Groupin asuntokohteesta Espoon Atlantiksesta.

Runsaasti lisäarvoa rahalle

Kaikkiin asuntoihimme tulee vakiona maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, korkea huonekorkeus, suuret ikkunat sekä aurinkopaneelivaraus. Asumiskustannukset ovat kohteissamme uusiutuvan energian ansiosta pienet. Maalämmöllä saavutetaan jopa 65% alemmat lämmityskustannukset verrattuna sähkölämmitykseen (lähde: Motiva).

Sisustusmateriaaleilla ja varustelulla tuomme kotisi ilmeeseen näyttävyyttä. Tyylikkään sisustuksen luomista helpottavat esimerkiksi

• n. 2.8 metrin huonekorkeus
• Puustellin kaapistot
• Keittiön kiviset työtasot
• Keittiön komposiittiallas
• Kylpyhuoneen sadesuihku
• Saunan leveään keskilauteeseen upotettu Harvia Cilindro -kiuas

Olohuone skandinaavisella sisustuksella. Harmaa sohva ja lamppu ovat oikealla, ruskea tuoli ja puinen pöytä vasemmalla. Suurista ikkunoista näkyy takapihalle.

Maalämpö lämmitysmuotona

Jokainen huoneisto lämpenee ekologisesti omalla maalämpöpumpullaan, jolla lämpötilan voi säätää itselleen mieleiseksi. Maalämpö on uusiutuvaa, maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Sähköä tarvitaan vain siihen, että maalämpöpumppu siirtää lämmön maaperästä lämmitettävään huoneistoon, mikä tulee edulliseksi. Poistoilmalämpöpumppuun verrattuna maalämmön tuoma säästö on noin 40 % ja suoraan sähkölämmitykseen verrattuna noin 65 %*. Vuositasolla kustannushyöty voi olla lämmitysmuodosta ja sähkön hinnasta riippuen helposti jopa tuhansia euroja.

Olas Groupin kohteen energiatodistus, jossa tieto, että asunto on A-luokkaa.

Isä ja vauva kuvattuna takaapäin. Isä pitää vauvaa sylissä ja he katsovat yhdessä ulos ikkunasta.