Asunnot

Myynnissä olevat kohteet

Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Helsingin Flamingo

Kolmen asunnon hirsirivitaloyhtiö maalämmöllä Helsingin Länsi-Pakilaan. Ennakkomarkkinoinnissa, arvioitu valmistuminen syksyllä 2022.

Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Helsingin Heinäsirkka

Kolmen asunnon hirsirivitaloyhtiö maalämmöllä Helsingin Itä-Pakilaan. Ennakkomarkkinoinnissa, arvioitu valmistuminen kesällä 2022.

Myynnissä

Asunto Oy Espoon Vehkarinne

Tulossa kuuden asunnon paritaloyhtiö Espoon Mankkaalle. Rakentaminen on käynnissä, arvioitu valmistuminen on 8/2022.

Myydyt kohteet

Myyty

Asunto Oy Espoon Vehkaniitty

Tulossa kahdeksan asunnon paritaloyhtiö Espoon Mankkaalle. Rakentaminen on käynnissä, arvioitu valmistuminen 12/2021.

Myyty

Asunto Oy Helsingin Helmipöllö

Kolmen asunnon rivitalokohde Helsingin Länsi-Pakilassa. Yhtiöön rakennetaan kolme 92m2 kolmen tai neljän huoneen asuntoa, joissa lisäksi 4m2 varasto. Rakentaminen on käynnissä, arvioitu valmistuminen on syyskuussa

Myyty

Asunto Oy Mankkaan Ponderosa

Rakensimme neljän asunnon paritaloyhtiön Espoon Mankkaalle, osoitteeseen Kruununkuja 7. Yhtiöön tehtiin kaksi 68m² kolmiota ja kaksi 84m² neliötä ja se valmistui lokakuussa 2020.

Myyty

Asunto Oy Helsingin Palosirkka

Helsingin Paloheinään loistavalle sijainnille rakennettavaan Asunto Oy Helsingin Palosirkkaan tulee viisi monien mahdollisuuksien kotia. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa moderneihin huoneistoihin, joiden katto on korotettu kolmeen

Ota yhteyttä

Etsitkö uutta kotia, haluatko tarjota tonttia tai kiinnostaako Olas työpaikkana? Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä.